Kuidas ma saan laena raha laenu ilma tagatiseta?

Mis tahes omakapitali kuluvaba ettemakse võib aidata luua krediidiskoori ja alustada klassi. Kuid veenduge, et otsite konkureerivaid pakkumisi ja veenduge, et üksikisik teaks edenemise tingimusi, enne kui registreerub ja allkirjastab leviala.

laenud tagatiseta

Varem laenasite sissetulekuid, kui teil on vaja vendadele, leidke häda, mis võib teie dollareid kahjustada. Lisaks on kõige parem koostada üksikasjalik leping.

Mis pagan on Equity?

Aktsiakapital võib olla elukoht (nagu juhtpult või isegi ruum) mis tahes konkreetne lubadus parenduse omandamiseks. Kui maksate raha ära, omandab laenuandja omakapitali. Pangandusasutustel on kalduvus pidada õigluse alusel saadud laene vähem ohtlikuks, lisaks võivad nad teie jalgade intressimäära alandada, võrreldes lukustamata pausidega.

Tagatisel oli hulk kasutusviise alates edasiliikumise tingimustest, majandusvaldkondadest ja riiklikest protseduuridest. Paljude väärtusabivormide tundmine aitab laenuvõtjatel, pankadel, kauplejatel ja alustavatel juristidel teha paremaid valikuid.

Panditud eluruumi tähtsus ja väärtus võib olla taskukohane, kui soovite jälgida, et teil õnnestub kaotada uus programmikood juhul, kui maja võla katteks likvideeritakse. Sealhulgas kasutatava maja tähtsus, kuna omakapitali uue eluasemelaenu puhul jääb äriettevõttele alla kodu olulisuse tasude ja ka muude kulude tõttu.

Tavaliselt on kõige populaarsem mõõdetud tagatis fraas, kuid sellegipoolest saab kasutada lisavõimalusi. Tööstuslikud regulatsioonid, makse ja stardiaktsia on kõik, mida olete sageli pidanud tööstuskrediidi väärtuseks, kuna üksikud mudelid, nagu sõrmused ja kunstiteosed, võivad olla tunnustatud ka paljudele pangaasutustele. Väärtus on ideaalne laenuvõtjatele, kes soovivad oma krediiti suurendada ja omandada kapitali või krediitkaarti, millele neil inimestel pole õigust või isegi mitte.

Ilmunud laenud

Nagu termin kinnitab, ilmnevad katkestused ilma õigluseta. Allpool finantslaenud on null omakapitali loodud krediiti, samas kui finantstoodete ja alustada laenuvõimalusi, samuti rotatsiooni raha, samas kaardi. Omakapitali asemel hindavad finantsasutused laenuvõtjate krediidivõimet ja alustavad raha, et teada saada, kui nad on teinud ettemaksu ja algatavad teie võla tasumise. Sageli soovitab parema krediidireitinguga kannatajad riskivabalt paremini teile avaldatud edu terminoloogia ja alghinnad.

Laenuvõtjad, et registreeruda selgus teile pausid peavad esitama märkimisväärne kasutab konkreetset asja tüdruku krediidireiting, hoolikas analüüs ja alustada raha, et kvalifitseeruda. Pangaasutused laena raha liigutavad neid kaalutavaid elemente, et suurendada laenuvõtjate rahaliste vahendite selgroogu, kuna kohustuste täitmata jätmine põhjustab finantsvõlgade saamise juhtumi ja alustab ebasoodsat sissenõudmist pärast võlgniku krediidiajalugu.

Seda tüüpi rahastamine toimub tavaliselt kaaslaste vaatamise süsteemide kaudu, kus inimesed, kes suudavad raha anda, otsivad kehalist stimuleerimist. Isegi kui see on enamiku jaoks tõesti suurepärane valik, pidage kindlasti meeles, et tuttavate juurest küsimisega kaasnevad endiselt kulutused ja need, mis ei suuda laenu maksta, võidakse nõuda, samuti kosmeetilised viiviskulud. aega ja suurenenud. Inimesed, kes püüavad selle protsessi raames laenu võtta, peavad mõistma sellega seotud riske ja saavad otsustada kapitali viiside üle.

Finantslaenud

Eksklusiivne avanss on tõesti teile mõeldud raha, mis võib aidata teil midagi osta, raha kulutada ja kulusid kombineerida. Vastupidiselt laenudele ja alustada kontrolli laenudele ei nõua laenuvõimalused kelleltki omakapitali röstimist nii nagu teie kodu ja ka rool. Teil on endiselt soov rahuldada standardne pangakrediit koos muude kvalifikatsiooninõuetega ja te ei pea kontrolli või eksami pärast paanikasse sattuma. Isiklik edu võib kaasa tuua paremad intressimäärad, mille eest tasuda, et saada pangas osalust.

Laenude hostimise ainus kasutusvorm on aeg-ajalt tehtavate arvete käsitlemine kliinilise ellujäämise või võib-olla peamise tagasimaksmise arvena. Juhuslikud kulud, mis on väiksemad, võivad kõik kulud ära tüüdata ja viia teid otse majanduslikku põrutusse, eriti kui need tuleb kiiresti tasuda. Lisaks võimaldab eksklusiivne edasiliikumine vähendada teie kogu majandustarbimise ringlust, lükates osa uuest majanduslikust rotatsioonist madalamate kulude asemel edasi, muutes selle haldamise lihtsamaks.

Mitte-avalike laenude teine ​​eelis on see, et need kipuvad olema lukustamata, et aidata teil vältida muude laenude kasutamist, taltsutamatuid tagatiskoode ja kõrgeid tasusid, mis hõlmavad mitmesuguseid muid laene. Finantstoodetel on ka kalduvus rahastada kiiresti ja need tulevad kindlaksmääratud tagasimaksega, nii et selle kontrollimine on palju lihtsam ja aitab vältida rikkumisi. Siiski veenduge, et hindate tasud ja karistused järk-järgult, mis võivad veo jooksul kokku liita.

Ärilaenud

Ärilaenud kipuvad olema õiglased, kuid mitte praktiliselt igasugused. Jailbroke’i äri avaldav uus finantsasutus krediteerib konkreetset saadaolevat 15 000 dollarit ja võib luua ühenduse paljude töötajatega, sealhulgas palgaarvestuse pakkumise või isegi inventari ostmisega. Sellistel juhtudel kalduvad laenuvõtjad maksma kõrgemaid intressimäärasid ja võivad soovida kallilt maksta isiklikku riskivabalt, samuti maksta UCC lühikest maksumäära, mis on kehtestatud maksejõuetuse kasvuga.

Omanikud, kes otsivad kapitali uue töökohana või pikendavad oma kirurgilisi protseduure, võivad teha palju valikuid, näiteks ühisrahastussüsteemid ja veebipõhised finantsasutused alates Kabbage’ist ja alustades OnDeckiga. Need laenuandjad pakuvad tavaliselt kiiret ümberkujundamist ja neil on palju edasiliikumist, näiteks ilma aktsiate ainulaadsete koodideta.

Saadud tööstuslaenude osas postitavad paljud finantsasutused kõige põhilisemad spetsifikatsioonid, mis põhinevad ettevõtte kaheteistkümne kuu sularahal ja see on meetodil ajakulu. Muud tegurid, lisage laenuvõtja krediidiajalugu ja alustage majandusmaksete ajalugu, võivad samuti mõjutada seda, kas teie tavapank annab kindlasti märku kapitali ostmisest.

Tööstusliku arengu saavutamine, mis ei vääri väärtust, annab võimaluse igale kurjategijale ja annab võimaluse teadvustada oma endist panust oma endise tegevuse ülesehitamisel. Sellegipoolest peate pöörama tähelepanu nende laenude tohututele eelistele ja alustama negatiivseid külgi. Enamikul juhtudel sisaldavad need plaanid paremaid kulusid ja alustavad lühikest tagasimaksesõna, mis muudab need omakapitalist saadavatega võrreldes suuremaks.

Shopping Cart
× How can I help you?